Image

DE BEDRIJVEN

BRIXX bestaat uit een diverse groep dochterondernemingen gevestigd door heel Nederland. Alle bedrijven opereren in de vastgoedbranche en zijn actief in de in- en verhuur, de aan-en verkoop, beleggingen, beheer en financieringen van vastgoed.

Alle facetten van het vastgoed

Waar wij jaren geleden zijn begonnen met een lokaal makelaarskantoor, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een veelomvattende organisatie die alle facetten van het vastgoed uitoefent. Elk bedrijf heeft zijn eigen focus en groep van ervaren specialisten. Dit zorgt ervoor dat u met al uw vraagstukken omtrent onroerend goed bij BRIXX terecht kunt.

Dochterondernemingen

Tot de bedrijven behoren onder andere Pandjekopen.nl; een onderneming die beleggingspanden in- en verkoopt met een gegarandeerd rendement tussen de 8-10% en MAES Financieel Advies; een financieel adviesbureau voor hypotheken, verzekeringen en financieringen voor zowel particulieren als beleggers. Daarnaast huurt HUURGARANT.com binnen 10 werkdagen een woning, waarbij zij 100% garantie aan de woningeigenaar geven op de maandelijkse huur.

Benieuwd naar de andere ondernemingen? Klik op onderstaande iconen om meer te lezen over een specifiek bedrijf.