Marketing vastgoed

MARKETINGADVIES

Een goed idee of concept betekent niet automatisch een goedlopend bedrijf. Een combinatie met de juiste positionering in de markt maakt het bedrijf uiteindelijk tot een succes. Hetzelfde geldt voor een losstaand (nieuwbouw)project. Daarom richt BRIXX zich niet alleen op het uitvoeren van de diensten, maar kijken wij ook hoe wij deze diensten in de markt kunnen neerzetten. Onze eigen, interne marketingafdeling is dagelijks bezig met het monitoren en optimaliseren van de marketingcampagnes van al onze dochterondernemingen.

Marketing voor onze klanten

Omdat wij alle onderdelen van marketing al vanaf de start van BRIXX inzetten, weten wij precies hoe wij deze aanpak en expertise kunnen gebruiken voor externe partijen. Zo geven wij regelmatig grote vastgoedontwikkelaars advies over het positioneren van bijvoorbeeld een nieuwbouwproject.

Elke onderneming van BRIXX heeft een andere specialiteit. Dit neemt automatisch een andere markt, doelgroep en communicatie met zich mee.

Marketing vastgoed
social media vastgoed

Wat kunnen wij voor u doen?

→ Social media content

→ Social media advertenties

→ E-mailmarketing

→ Website beheer

→ Artikelen schrijven

Ik wil meer informatie

Benieuwd hoe wij onze marketingexpertise voor uw bedrijf of project kunnen inzetten? Wij vertellen graag onze ideeën! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Marketingadvies