Financieel beheer beleggingspand

FINANCIEEL BEHEER

Het uitbesteden van het financieel beheer van uw onroerend goed levert veel voordelen op. BRIXX garandeert u altijd 100% zekerheid over de financiën. Wij zorgen dat u elke maand uw huurinkomsten op de juiste datum ontvangt. Daarnaast houden wij de gehele huuradministratie voor u bij.

Wij versturen maandelijks de facturen en zorgen dat de huurders op tijd betalen. Mocht dit niet zo zijn, regelen wij dit uiteraard ook voor u. Daarnaast ontvangt u elke maand een overzicht van uw geldstromen, zodat u altijd op de hoogte bent van alle ontwikkelen. Tot slot zorgen wij ook voor het doorvoeren van de contractwijzigingen en de borgafhandeling. Hebben de huurders vragen? Dan zij wij het eerste aanspreekpunt. Zo hoeft u nergens naar om te kijken. Wij regelen het, u geniet.

Wat kunt u verwachten?

→ Tijdig signaleren en bewaken van huurachterstanden

→ Het bijhouden van de volledige huuradministratie

→ Maandelijks een gedetailleerd financieel huuroverzicht

→ Een volledig geautomatiseerde werkwijze

Financieel beheer vastgoed

Ontvang belastingvoordeel

Voor particuliere investeerders is het fiscaal aantrekkelijk om het vastgoedbeheer van een beleggingspand uit te besteden. De belegging kan in dit geval fiscaal afgerekend worden in BOX 3, waardoor er belastingvoordeel ontstaat. Om hiervoor in aanmerking te komen dient enkel het ondernemen in vastgoed passief te blijven. Dit is het geval wanneer u het vastgoedbeheer uitbesteedt aan een professionele partij. BRIXX verzorgt zowel het technisch als financieel beheer van uw onroerend goed.