Vastgoedinvesteringen

INVESTEREN IN VASTGOED

BRIXX is dagelijks bezig met het opzetten, beheren en uitbreiden van de vastgoedportefeuille. Dit doen wij zowel voor onze eigen portefeuille als voor externe klanten. BRIXX heeft de afgelopen jaren een grote vastgoedportefeuille opgebouwd onder de naam BRIXX Real Estate. Met onze eigen panden opereren wij op landelijk niveau. Het onroerend goed bestaat onder andere uit kantoren, bedrijfsruimten, winkels, zorgvastgoed en woningen in verschillende prijsklassen.

Zorgeloos investeren

De diversiteit van de vastgoedportefeuille en het klantenbestand zorgt ervoor dat wij een brede kennis hebben opgebouwd over zowel professioneel onderhoud als de financiële en administratieve werkzaamheden. Deze kennis en ervaring gebruiken wij graag voor onze klanten. Wij snappen dat de prioriteiten van de (toekomstige) vastgoedeigenaar liggen bij het zorgeloos verhuren van het onroerend goed. Net als het ontvangen van gegarandeerd en hoog rendement. Met deze gedachten verzorgen wij al jaren lang het technisch en financieel beheer van het onroerend goed in zowel ons eigen vastgoedportefeuille als die van externe partijen. Hierdoor bespaart de woningeigenaar tijd, een hoop regelwerk én heeft het invloed op de hoogte van de kosten.

Vastgoedinvesteringen
Image

Deskundig advies

Dankzij onze kennis, ervaring en netwerk binnen de dochterondernemingen van BRIXX kunnen wij partners voorzien van deskundig advies op diverse vlakken. Of u nu een beleggingspand wilt kopen, verkopen, financieren of zelfs wilt herfinancieren, wij helpen u op weg. Ook als u vragen heeft over uw huidige vastgoedportefeuille staan wij voor u klaar. Wij begeleiden zowel particuliere als institutionele beleggers bij hun vastgoedbeleggingen. Zo kijken wij bijvoorbeeld mee met de aan- en verkoop van onroerend goed en adviseren wij tijdens het proces en de samenstelling van de portefeuille. Middels deze samenwerking zorgen wij voor de realisatie van een zo’n hoog mogelijk rendement.

Meer informatie over investeren in vastgoed? Neem vandaag nog contact met ons op.

Vastgoedinvesteringen voor onze klanten

Een exponentiële groei onze eigen portefeuille is voor BRIXX essentieel. Daarnaast helpen wij onder de naam Pandjekopen.nl dagelijks andere vastgoedbeleggers met de aankoop van hun beleggingspand(en). Hierbij realiseren wij het hoogst haalbare rendement voor onze klanten.

Hoog rendement

Het ontvangen van een hoog rendement is één van de aspecten dat investeren in vastgoed zo aantrekkelijk maakt. Door de diensten van Pandjekopen.nl zorgen wij ervoor dat iedereen, ongeacht de hoeveel kennis en ervaring, kan investeren in onroerend goed. De ervaren specialisten van Pandjekopen.nl zorgen voor een volledige begeleiding bij de aankoop van het beleggingspand. Door een directe samenwerking met andere dochterondernemingen als HUURGARANT.com en Start Home Rentals garanderen wij onze klanten een rendement tussen de 8 en 10%.

Lees meer

Vastgoedinvestering rendement
Beleggingspand financieren

Hypotheken en verzekeringen voor uw vastgoedbelegging

Heeft u een financiering nodig voor uw beleggingspand? De financieel adviseurs van MAES Financieel Advies zijn gespecialiseerd in het afsluiten van verhuurhypotheken voor zowel woningen als commercieel vastgoed. MAES regelt voor u de financiering van uw vastgoedbelegging. Zij sluiten voor u de financiering af bij de juiste geldverstrekker. Dit doen zij tegen de beste voorwaarden en condities, in de hypotheekvorm die bij u past.

Lees meer

Ook investeren in vastgoed? Wij helpen u graag!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil investeren